This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

139.3fm shares

Horoscopul sexualitatii

opinion

Publicat pe 31 Martie in Lifestyle. Vine, ca de obicei, Nu exista normalitate cand vorbim despre sexualitate Una dintre cele mai frecvente intrebari pe care le primesc, povesteste Dr.

Sexualitate. Educația sexuală este foarte...

Desigur exista medii statistice si in Horoscopul sexualitatii morali, etici si religiosi, daca nu iti faci rau tie sau altcuiva, dorintele si comportamentul tau sexual sunt perfect acceptabile si OK!

Exista o imensa variatie in modul cum oamenii isi manifesta comportamentul sexual.

Incercarea de a standardiza sau de a supune judecatii ar fi pe deplin nestiintific, pentru ca noi, oamenii suntem atat de variati. Multi oameni se simt presati, au crescut simtindu-se rusinati, stanjeniti si judecati pentru sexualitatea lor. Aceasta problema are mult de-a face cu bombardamentul mediatic care dicteaza ce este atractiv din punct de vedere sexual si ce nu. De la o varsta tanara, Horoscopul sexualitatii si femeile trebuie sa se adapteze unui univers foarte ingust cu privire la masculinitatea si feminitatea acceptate, acestora adaugandu-li-se idealuri nerealiste, imposibil de atins, Horoscopul sexualitatii idealiste despre frumusete.

News feed